• Snabba leveranser
  • Säker betalning
  • Fri frakt över 800 kr
Visa priser: Exkl. moms | Inkl. moms

Om Fröer.nu

Fröer.nu är en välsorterad trädgårdsbutik på nätet med en lång, fin historia och gedigen kunskap hos personalen. Nu drivs Fröer.nu som ett familjeföretag och du hittar oss på Orust i Bohuslän.

Här är historien bakom Fröer.nu:

2001 utvecklas den första versionen av hemsidan Fröer.nu. Då drivs verksamheten av Anne Purra och Olle Ericsson. De har stor kunskap om trädgård då de sedan många år driver verksamheten Björkviks handelsträdgård. Från start finns Nelsons och Weibulls frör i sortimentet.

Under 2003 och 2004 utökas sortimentet med Thompson & Morgans fröer. Verksamheten växer snabbt och kunderna blir fler och fler. Succesivt utökas även sortimentet, och när det är som störst finns även Johnson seeds, Impecta och Hammenhögs fröer i sortimentet.

2011 kommer en ny och uppdaterad version av Fröer.nu´s hemsida där bland annat kortbetalning införs och produkterna får fler och bättre bilder.

Ytterligare en uppdatering av hemsidan sker 2017.

I samband med Brexit blir det svårt att få tag på fröer från Thompson & Morgan och succesivt fasas det sortimentet ut. 

Under hösten 2023 bestämmer sig grundarna för att trappa ner och Emil tar via företaget Simbadusa över verksamheten. Ett stort tack till Anne och Olle som under många år utvecklat varumärket Fröer.nu till att bli en ledande fröhandel på internet.

Inför våren 2024 utökas sortimentet och Fröer.nu går från att vara en fröhandel på nätet till att bli en komplett trädgårdsbutik på internet, med 1000-tals olika blomsterlökar, sättlök, sättpotatis och många bra trädgårdstillbehör.

Fröer.nu     info@froer.nu     0304-300 60

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan