• Snabba leveranser
  • Säker betalning
  • Fri frakt över 800 kr
Visa priser: Exkl. moms | Inkl. moms
 
Fröer  Grönsaker  Gurka

Fröer till gurka

Kampanj
Gurka, Passandra f1 mini

Här kan du välja bland många olika fröer till gurka.

Gurkor är både goda och lättodlade. Här hittar du många olika fröer till gurka. Vilken sort vill du odla? Små, smakrika sorter eller en större slanggurka. Ska du odla i växthus eller på friland.. Här hittar du gurkfröer för alla smaker och växtförhållanden.

De flesta gurkor trivs i växthus, eller i en stor kruka i uterummet. Har du tillgång till ett sådant kan du välja bland många olika sorter. Men det finns även fröer till frilandsgurka. Några olika sorter. Tänk på att även om dessa sorter är tåligare vill de ändå stå på en varm , soliga och skyddad plats.

Gurkor växer fort så så inte dina frön för tidigt. April brukar vara lagom. Placera sådden ljust och plantera sedan ut på växtplatsen när risken för nattfrost är över. Det kan vara bra att plantera om till större kruka en gång. Mer information finner du på fröpåsarna till just de sorters gurka du beställer.

Tänk på att en del sorter blir stora och kan behöva bindas upp. Under en period i slutet av sommaren brukar man kunna skörda ganska många gurkor. Vill du ha en lägre skördeperiod kan det vara bra att så några fröer lite senare, och på så sätt förlänga säsongen. De tål dock inte frost utan när hösten kommer, kommer plantorna att vissna ner.


Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan